Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied?
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Zelfsturende teams

  Helemaal hip, die zelfsturende teams Zijn jullie er al mee bezig? Misschien is het goed om je eerst af te vragen wat je met je team(s) wilt bereiken alvorens het in te voeren “omdat iedereen het doet anno nu”.

  Zelfsturende teams boeken wisselende successen 📊.Dit lijkt vooral te wijten aan het bekende “zoveel mensen, zoveel wensen”. Sommige teamleden willen vooral leren, sommige vooral presteren. De één heeft hart voor de zaak, de ander komt alleen omdat het betaalt. De één gaat bijna met pensioen, de ander is een stereotype millennial. Diversiteit is niet verkeerd, maar betekent simpelweg wel een verschil in waarden én doelen. Dit kan zelfsturende teams behoorlijk in de weg staan en uiteindelijk leiden tot minder leren én presteren, met soms zelfs conflicten als gevolg 📉. Wat zo’n team nodig heeft? Een baas.

  Ik heb al veel leidinggevenden gecoacht en ze zeggen bijna allemaal dat ze geen baas zijn, of willen zijn. Toch maakt het feit dat je invloed hebt op contracten, salarissen, richting van- en beslissingen voor het bedrijf etc. je gewoon een baas. Wen er maar aan! Maar hoe ontwikkel je jezelf dan tot die effectieve baas die zich comfortabel en zelfverzekerd voelt in deze rol? Die weet om te gaan met die verschillen in waarden en doelen? Die knopen kan doorhakken wanneer je team er niet uitkomt?⚒

  Laat je team niet aan zijn lot over, en investeer in je persoonlijke en professionele ontwikkeling door antwoorden te zoeken op deze vragen. Ik help je hier graag bij.

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.