Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Worldwide connected

  Worldwide connected

  Marcel Knobbe brengt een wereld van expertise met zich mee en communiceert met souplesse op elk niveau, van boardroom tot werkvloer. Als cultuurkameleon en bruggenbouwer, kan hij lezen en schrijven met partners en prospects waar ook ter wereld. Van Nederlanders tot Japanners, en van Amerikanen tot Chinezen.
  U krijgt toegang tot een hoogwaardig internationaal netwerk dat de deur wijd opent naar nieuwe contacten, markten en perspectieven.

  ’ ?
  Leg uw uitdaging in ervaren handen die business opportunity’s per direct naar een hoger niveau tilt. Bekijk het volledige profiel en bel of mail voor alle mogelijkheden!

  T: +31(0)6 33 10 05 98

  E: interim@tnpgroep.nl

  Linkedin

  • Netwerk
  • Internationaal
  • Interim

  Meer artikelen

  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  BedrijfsOptimalisatie

  Lean is geen quick fix! Het is een ‘way of life’. Een keuze voor de lange termijn. Lean gaat over het structureel aanpakken van processen, continue verbetering en investeren in mensen. Wij helpen jou om de organisatie te optimaliseren.

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.