Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Worldwide connected

  Worldwide connected

  Marcel Knobbe brengt een wereld van expertise met zich mee en communiceert met souplesse op elk niveau, van boardroom tot werkvloer. Als cultuurkameleon en bruggenbouwer, kan hij lezen en schrijven met partners en prospects waar ook ter wereld. Van Nederlanders tot Japanners, en van Amerikanen tot Chinezen.
  U krijgt toegang tot een hoogwaardig internationaal netwerk dat de deur wijd opent naar nieuwe contacten, markten en perspectieven.

  ’ ?
  Leg uw uitdaging in ervaren handen die business opportunity’s per direct naar een hoger niveau tilt. Bekijk het volledige profiel en bel of mail voor alle mogelijkheden!

  T: +31(0)6 33 10 05 98

  E: interim@tnpgroep.nl

  Linkedin

  • Netwerk
  • Internationaal
  • Interim


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.