Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Welkom Kristelle!

  Vanaf 1 maart 2022 maakt Kristelle deel uit van de TNP Groep. Met haar vele jaren ervaring als Office Manager/Personal Assistant is zij een echte aanwinst voor ons team. Wij heten Kristelle van harte welkom en kijken uit naar een fijne samenwerking!

  “Per 1 maart ben ik dagelijks te vinden op het kantoor van TNP Groep. Als Office Manager vind ik het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en dat alle zaken achter de schermen soepel verlopen. Ik kijk ernaar uit om het team te komen versterken en er samen voor te zorgen dat onze klanten zo goed en efficiënt mogelijk geholpen worden. Graag tot ziens op ons kantoor!”

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.