Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Welkom Anne

  Wij zijn blij en trots om oktober te beginnen met geweldig nieuws! Anne Teesselink van harte welkom in ons team! 💐

  Anne komt ons versterken als Strategisch HR expert en gaat onze activiteiten vanuit TNP people verder ontplooien. Graag stelt ze zich aan jullie voor:

  “Vanaf vandaag maak ik als Strategisch HR expert deel uit van de TNP groep. In deze rol richt ik mij op Interim HR advies en begeleiding, en het ontzorgen van werkgevers op het gebied van werving & selectie met name gericht op executive search. Mijn doel is het (ver)binden van mensen aan organisaties. Met aandacht voor wat mensen beweegt en hoe zij daarmee jouw organisatie versterken. Vanuit een professionele en persoonlijke aanpak help ik graag jouw organisatie te optimaliseren en te versterken!”

  Ben jij nieuwsgierig geworden of wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op!

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.