Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied?
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Wat vind jij nu echt belangrijk?

  Ontdek meer

  Onderstaand filmpje is één van mijn favorieten. Het past bij mij omdat welwillendheid een van mijn waarden is. Morele competenties als vriendelijkheid, liefde, hoop en vergevingsgezindheid passen hierbij. In deze tijd komt dat zeker van pas, en niet alleen bij mij. Posters met #doeslief en “houd moed, heb lief” sieren de straten.

  In het ondernemerschap is het hebben van moed een belangrijke competentie. Net als rechtvaardigheid, en het hebben van empathie. Daarnaast beschikt eenieder natuurlijk over zijn eigen waarden set met daarbij behorende “morele competenties”.

  Hoe mooi zou het zijn als je kunt ondernemen of leidinggeven vanuit je eigen waarden set, dit door kunt voeren binnen jouw bedrijf of afdeling, en dit kunt verenigen met de verschillende waarden en generaties die daar rondlopen.

  Door het ontdekken van jouw waarden en jouw morele competenties ontwikkel je een moreel kompas die je de weg gaat wijzen richting de meest effectieve manier van leiden op een manier die bij jóu past.

   

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Bedrijfsscans

  Op een praktische en persoonlijke manier inventariseren wij waar het verbeterpotentieel in de organisatie en/of processen aanwezig is. We laten je zien hoe je jouw organisatie professioneler en efficiënter kunt inrichten.

  Duurzame inzetbaarheid

  Strategisch vitaliteitsmanagement bevat alle activiteiten om jouw medewerkers vitaal en gemotiveerd te houden, van leiderschap tot talentontwikkeling. Elke organisatie verdient deze aandacht om optimaal te functioneren.