Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Wat is jouw doel?

  Ontdek meer

  Wat is je stip op de horizon? 🎯

  Je ziet mensen soms zo kéihard werken. Ze rennen en vliegen 🏃. Aan het eind van de dag zijn ze doodmoe. En wat hebben ze dan bereikt? Hebben ze alleen maar iets gedaan voor degene die het hardst schreeuwt? Hebben ze de juiste keuzes gemaakt?

  Zonder doel kun je knetterdruk zijn en keihard werken, maar ben je wel met de juiste dingen bezig? Draagt wat je doet bij aan het succes van jouw bedrijf of jouw afdeling? Zonder doel blijf je aan het rennen en is het veel moeilijker om goede keuzes te maken.

  🚦 STOP!
  Wat is jouw doel? Wat is het doel van jouw bedrijf? Van de afdeling?

  Als je doel helder is dan kun je bij het nemen van besluiten je doel in gedachten nemen. Een doel geeft richting en maakt scoren veel makkelijker!

  Bij Smit Supply Chain Advies kunnen we je helpen je doelen scherp te krijgen 🔎, zodat je stopt met rennen en vliegen en begint met scoren!

  Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.