Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied?
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Wacht niet op de wind, ga roeien!

  Ontdek meer

  Dit is de titel van een boek van Jos Burgers en dat is wat wij gedaan hebben!

  Iedereen die wel eens gezeild heeft, weet het: de windrichting kun je niet veranderen, dus als je vooruit wilt komen moet je de stand van je zeilen aanpassen.

  Maar wat als de wind is gaan liggen?

  In maart ging voor ons de wind liggen, veel bedrijven kregen last van corona en veel wat opgebouwd was leek in duigen te vallen. We kwamen op kantoor te zitten en wat doe je dan? Roeien dus.

  We hebben de handdoek niet geworpen. We hebben ondanks alles focus gehouden op de stip op de horizon. We hebben de stip niet veranderd, we hebben de tijd gebruikt om de klantwaarde die we leveren nog verder te optimaliseren. Want voor die klant daar doen we het voor.

  We hebben ons team uitgebreid, Bert-Jan Pleijsier is als compagnon aangetreden en hebben daarnaast ons team met nog 3 collega’s uitgebreid, waardoor we op elk adviesgebied een specialist hebben.

  Sommigen zullen hebben gedacht die zijn gek geworden, maar wij zijn dankbaar dat we weer flink kunnen zeilen en onze klanten met ons.

  Wil jij eens weten hoe we dit hebben aangepakt? Neem dan contact met ons op!

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Bedrijfsscans

  Op een praktische en persoonlijke manier inventariseren wij waar het verbeterpotentieel in de organisatie en/of processen aanwezig is. We laten je zien hoe je jouw organisatie professioneler en efficiënter kunt inrichten.

  IT advies

  Jouw IT verdient een professionele aanpak. Wij voegen onze strategische affiniteit toe om de keuze voor infrastructuur of software te onderbouwen op basis van de toekomstvisie. Wordt ons credo “SMart with IT” ook die van jou?