Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Vitaliteit in een organisatie

  Ontdek meer

  Vitaliteit betekent volgens de Dikke van Dale o.a. “energiek” en “krachtig”. Dit wordt binnen het bedrijfsleven vaak verward met fit en gezond zijn. Investeringen in bedrijfsfitness en gezonde kantines zijn dan ook veelvoorkomend. Maar wat betekent vitaliteit binnen een organisatie nu eigenlijk écht?

  Je kunt je bedrijf krachtiger maken door te investeren in bijv. automatisering of logistiek. Maar je kunt niet zonder de mens, die creatief, alert, betrokken en veerkrachtig is. De mens reageert op hypes in de markt. De mens reageert op de chaos die gisteren is ontstaan. De mens reageert op veranderingen.

  Vitaliteit in een organisatie gaat dus veel verder dan gezonde werknemers en een gezonde werkplek, het gaat ook heel erg over cultuur. Over gemotiveerde werknemers, betrokkenheid bij het bedrijf, een goede relatie met de leidinggevende, het werken in je kracht en het ervaren van autonomie.

  Wil jij als leidinggevende weten hoe je dit in de praktijk brengt en samen met je team(s) bouwen aan een zinvolle en florerende organisatie? Schrijf je dan in voor ons Effectief Leiderschapsprogramma welke volgende maand weer van start gaat.

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.