Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Van vacature naar versterking! Hoe vind je de beste kandidaten?

  Het invullen van een functie is mooi, jouw organisatie completeren is beter! Voor vrijwel iedere organisatie geldt dat de mensen het verschil maken. Als werkgever ben je op zoek naar de allerbeste mensen die jouw organisatie verder brengen.

  Dat vergt kennis, kunde én tijd! Het opstellen en uitzetten van een sprekende vacature is vandaag de dag niet meer voldoende. De beste mensen zijn meestal in dienst en zelden op zoek naar een nieuwe baan. Dat is de reden dat Executive search bestaat.

  Executive search geeft grondig inzicht in welke kennis, kunde en persoonlijkheid er nodig is om een rol te vervullen. Proactieve werving en selectie gericht op de nieuwe collega die jouw organisatie verder brengt. Het gaat niet alleen om het vinden van de juiste persoon, waar het ook om draait is het oplossen van een organisatieprobleem.

  Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste persoon om jouw organisatie te optimaliseren? Neem dan contact op, wij kunnen je helpen!

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.