Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Routekaart naar controle

  De laatste facturen moeten de deur uit. Planningen worden last minute veranderd. Heb je alles onder controle en durf je de controle los te laten? Of is dat laatste nog niet zo makkelijk.

  Ongemak wegpoetsen, negeren of vasthouden aan het bestaande helpt niet om je beter te voelen. Het helpt ook niet bij het realiseren van jouw toekomstvisie/droom.
  Werk vanuit een duidelijke strategie en vertaal deze door in je organisatie. Dat creëert inzicht en overzicht. Maak elke werkdag tijd voor verbeteringen, stuur op KPI’s, delegeer verantwoordelijkheden en geef vertrouwen aan je team!

  Herken jij onrust of blijven problemen liggen? Dan liggen er kansen. Ontdek je verbeterpotentieel! De BedrijfsScan van Smit Supply Chain Advies laat je die zien. Jij wilt toch ook structureel verbeteren?

  Kom eens langs voor een vrijblijvende strategiesessie, dan ontdekken we alle mogelijkheden!

  Vakantie voor de deur

  Alles onder controle?


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.