Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Vacature Supply Chain consultant

  Ontdek meer

  Ben jij de Supply Chain specialist die op zoek is naar een nieuwe uitdaging?

  Smit Supply Chain Advies is een snelgroeiende en ambitieuze organisatie. Samen met ons team helpen wij organisaties bij het bereiken van hun toekomstvisie.

  Dit doen we op een onderscheidende wijze waarbij we de theorie op een praktische manier vertalen naar de praktijk. Dit zorgt voor duurzame resultaten.

  Ben jij sterk in succesvolle veranderingen, het integraal benaderen en analyseren van de organisatie en communicatief vaardig om te verbinden, inspireren en motiveren? en heb je ervaring als supply chain specialist?

  Wij bieden jou de kans in een jong en dynamisch bedrijf om samen met ons en met onze klanten duurzame resultaten te bereiken.

  Interesse? Stuur ons een bericht via LinkedIn, bel Dick Smit op +31 86 86 93 28 of stuur een mail met jouw C.V. naar info@smit-sca.nl

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.