Train je medewerkers voor betere prestaties!

Bijscholing van de medewerkers leidt tot
grotere motivatie en loyaliteit
Maak een afspraak

Trainingen

Door mensen sterker te maken, maak je jouw organisatie ook sterker! 

Soms is een directie of management terughoudend om een training te regelen voor het personeel: “Wat als we investeren in onze mensen en ze gaan daarna weg?” Maar bedenk jezelf dit: “Wat als je het níet doet en ze blijven?”

Ja, een training kost geld. Maar zie het als een investering in je organisatie. Met de juiste trainingen worden medewerkers worden effectiever in hun werk! In de huidige wereld kun je niet stil blijven staan. We veranderen, verbeteren en leren continu.

Wij bieden een aantal praktijkgerichte en professionele trainingen, waarmee jij jezelf en je team kunt laten groeien. Onze trainingen zijn mensgericht, praktisch en gaan uit van wat er wél kan. Alle trainingen bevatten een goede verdeling tussen theorie en praktijkopdrachten.

Zoek je een maatwerktraining die geheel is afgestemd op jouw organisatie? Dat kan natuurlijk ook.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op!

Lean introductie Training 

Wil jij leren wat Lean is en je eerste stappen zetten op het gebied van continu verbeteren? Volg deze eendaagse training van Smit Supply Chain Advies 

Na afloop van de training ‘Introductie in Lean’ ben je op de hoogte van de basisbeginselen van LeanJe weet hoe je mee kunt helpen om in jouw organisatie handiger en slimmer te werken.  

Klik hier voor meer informatie!  

Microsoft 365 

In de praktijk weet iedereen in een organisatie de email en agenda wel te vinden en te gebruiken. Maar hoe zit het met de andere applicaties, zoals OneNote,SharePoint Online,Planner enTeams?  

Wij helpen je om een ideale digitale werkomgeving in te richten! Het begeleiden en opleiden van medewerkers is hier onderdeel van.  

Klik hier voor meer informatie!