Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Join us!

  Jij bent een gedreven Supply Chain Expert die energie krijgt van diverse opdrachten binnen uiteenlopende organisaties. Wil jij verder bouwen aan jouw carrière en bijdragen aan het succes van de TNP Groep? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Als Supply Chain Expert help je onze opdrachtgevers verbeteringen door te voeren en vraagstukken op te lossen. Bovendien ben je als geen ander in staat draagvlak te creëren en veranderingen succesvol te implementeren. De focus ligt hierin op het vergroten van de klantwaarde en het onderscheidend vermogen.

  In jouw rol als Supply Chain Expert weet je een organisatie te analyseren en integraal te benaderen. Jouw sterke communicatieve vaardigheden zorgen er vervolgens voor dat je theorie op een praktische wijze weet te vertalen naar de praktijk. Bovendien werk je makkelijk samen, bent empathisch en focust op resultaat op alle niveaus in de organisatie van de klant.

  Wat zit er voor jou in en wat zijn de functie eisen? Bekijk de hele vacature

  Meer artikelen

  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  BedrijfsOptimalisatie

  Lean is geen quick fix! Het is een ‘way of life’. Een keuze voor de lange termijn. Lean gaat over het structureel aanpakken van processen, continue verbetering en investeren in mensen. Wij helpen jou om de organisatie te optimaliseren.