Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Join us!

  Proactief ondernemend, elke dag een beetje beter willen worden. Wil jij als Supply Chain Consultant verder bouwen aan jouw carrière en bijdragen aan het succes van de TNP Groep? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  In jouw rol als Supply Chain Consultant help je onze opdrachtgevers verbeteringen door te voeren en vraagstukken op te lossen. Je weet supply chain risico’s en verbeterpotentieel inzichtelijk en beheersbaar te maken over de gehele keten. De focus ligt hierin op het vergoten van de klantwaarde en het onderscheidend vermogen. Als Supply Chain Consultant weet je de organisatiestrategie van de klant te vertalen naar een passende supply chain strategie. Jouw sterke communicatieve vaardigheden zorgen er vervolgens voor dat je draagvlak weet te creëren en anderen meeneemt in de meerwaarde van verandering. Om deze natuurlijk zelf bij de klant te bewerkstelligen in concreet resultaat, waarbij je op een natuurlijke manier samenwerkt. Denken én doen dus!

  Wat zit er voor jou in en wat zijn de functie eisen? Bekijk de hele vacature

  Meer artikelen

  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  BedrijfsOptimalisatie

  Lean is geen quick fix! Het is een ‘way of life’. Een keuze voor de lange termijn. Lean gaat over het structureel aanpakken van processen, continue verbetering en investeren in mensen. Wij helpen jou om de organisatie te optimaliseren.

  Duurzame innovatie

  Strategisch vitaliteitsmanagement bevat alle activiteiten om jouw medewerkers vitaal en gemotiveerd te houden, van leiderschap tot talentontwikkeling. Elke organisatie verdient deze aandacht om optimaal te functioneren.