Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  “The only constant in life is change”

  Verandering is overal en bijna net zo alomtegenwoordig is de angst ervoor. Onzekerheid kan zorgen voor twijfel en in zulke situaties zet ik graag mijn natuurlijke flexibiliteit in om mee te werken aan een solide en veerkrachtig toekomstplan.

  Gezamenlijk kunnen we werken aan ideeën waarmee we jouw organisatie niet alleen kunnen voorbereiden op de toekomst, maar ook helpen reageren op al dan niet onvoorziene omstandigheden. Uiteindelijk krijgt een plan pas waarde wanneer het ook ten uitvoer komt en daarvoor moeten de medewerkers worden meegenomen. Mensen meenemen op zo’n reis is waar ik mijn energie graag in stop en ook weer uit haal.

  Door jouw organisatie in de volle breedte te bekijken én te betrekken zorgen we ervoor dat iedereen op zijn of haar eigen manier deelgenoot wordt van de toekomstreis. Want een doorleefd plan heeft een voedingsbodem van waaruit steeds weer nieuwe ideeën kunnen ontstaan. En zo zetten we in op continue ontwikkeling. Samen.

  Met mijn technische en bedrijfskundige achtergrond en ervaring in verschillende sectoren help ik graag om organisaties vooruit te helpen. Want stilstand is achteruitgang.

  Meer teamleden

  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.