Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Don't blame the people, blame the process

  Niek Beens

  We zijn vaak op zoek naar iets dat verantwoordelijk moet zijn voor problemen in de processen/organisatie. Bovenstaande quote slaat de spijker op z’n kop. Het merendeel van de inefficiency en fouten (en dus kosten) zitten namelijk in het proces, niet in de mensen. Ik creëer graag samen inzicht in de huidige processen en werkwijzen om deze vervolgens ter discussie te stellen. Wat voegt waarde toe? Waarom doen we het op deze manier? Waarom reageren we regelmatig op dezelfde situaties? Vragen die vaak snel te beantwoorden zijn. Door de bronoorzaken aan te pakken maken we het werk efficiënter en leuker! Immers als we blijven doen wat we deden, geeft dat niet ineens andere resultaten.

  De afgelopen jaren heb ik door middel van diverse projecten kennis en ervaring opgedaan in Supply Chain en procesoptimalisatie. Deze kennis en ervaring zet ik graag in om, samen met de mensen in jouw organisatie, de gewenste resultaten te realiseren!


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.