Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  At your service

  Matthijs Rook

  Bedrijven en mensen verder helpen is wat ik leuk vind. Door processen te doorgronden en functioneel samen te werken, wil ik graag bedrijven optimaliseren en gereed maken voor het volgende decennium. Het optimaliseren van logistieke processen is hierbij mijn expertise.

  Door de jaren heen heb ik verschillende functies mogen uitvoeren en hierbij heb ik een brede ervaring opgedaan binnen de logistieke sector. Van supply planning tot het implementeren van ERP-pakketten en vele variƫteiten daartussen. Met mijn logistieke en ERP/WMS-ervaring sla ik graag de brug tussen mens en technologie. Want om optimaal te kunnen functioneren als organisatie, zullen deze twee naadloos op elkaar moeten aansluiten. Mijn specialisaties zijn warehouse-optimalisaties, ERP/WMS-implementaties en supply chain planning/voorraadbeheer.

  Graag help ik jou en je bedrijf verder!

   


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.