Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  "No need to think outside the box, simply realize there is no box."

  Marius van de Groep

  Ik help bij het concreet maken van oplossingen en geef inzicht in de waarheid van het ondernemerschap. Door vragen te stellen en te kijken naar de ondernemer als persoon, naar de onderneming als bedrijf en naar de verbindingen tussen medewerkers, goederen, diensten, leveranciers en klanten.

  Met een vertaling naar de organisatie van de financiële cijfers en bedrijfseconomische eenheden. Sturen op actuele cijfers en data vanuit online toepassingen voor real-time managementinformatie en het vertalen naar de bedrijfsstrategie.

  Informatie en advies voor en vanuit de volle breedte van de organisatie: inkoop-verkoop-marketing-kwaliteitszorg-ondernemingsfinanciering-personeelszaken-assessments-automatisering- management van bedrijfsprocessen-bedrijfsstrategie-bedrijfsopvolging-ondernemingsstructuur.

  Ik ben dé bedrijfsadviseur voor het Midden- en Klein Bedrijf, van productie tot dienst, van handel tot vakmanschap. Met een ruime ervaring in accountancy, advisering en in (inter)nationale productiebedrijven geef ik snel en duidelijk organisatorisch en financieel inzicht in jouw bedrijf. Waar nodig ondersteun en adviseer ik jou als ondernemer of jouw team als interimmanager of als professioneel (NOBCO) coach.

  Jij maakt de keuzes, samen outside the box!

  Daarbij hanteer ik drie G’s:

  Gezonde motor
  Gas geven
  Gericht sturen
  ________________________________ +
  Kansrijke route naar meer rendement

  (En ja, ik heb iets met auto’s)


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.