Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Aanpassingsvermogen: het nieuwe concurrentievoordeel!

  Marcel Knobbe

  Concurrentievoordeel vraagt het vermogen om nieuwe proposities, verdienmodellen en markten te creëren. Ik denk in mogelijkheden, zie deze en zet ze om in concrete organisatiedoelstellingen. Door mensen en markten te verbinden lukt het met grote voortvarendheid, ontwikkelingen in gang te zetten. Als ervaren en betrokken business developer herken ik kansen in de markt die leiden tot succesvolle nieuwe business opportunities.

  Allround expertise
  Je kunt de veelzijdige expertise van mij inzetten voor business development, strategie en beleid, tijdelijk leiderschap met eindverantwoording en organisatieontwikkeling.

  Je profiteert ten volle van veelzijdige ervaring in uiteenlopende vakgebieden bij grote en middelgrote ondernemingen. Een sterk punt: het ontwikkelen van bedrijfsbrede dashboards waarin complexe, intern en extern verworven, informatie op een overzichtelijke en samenhangende wijze wordt gepresenteerd. Inzicht in data vergroot het aanpassingsvermogen en de besluitvorming van een organisatie aanzienlijk.

  Worldwide connected
  Ik breng een wereld van expertise met me mee en communiceer met souplesse op elk niveau, van boardroom tot werkvloer. Als cultuurkameleon en bruggenbouwer, kan ik lezen en schrijven met partners en prospects waar ook ter wereld. Van Nederlanders tot Japanners, en van Amerikanen tot Chinezen. Jij krijgt toegang tot een hoogwaardig internationaal netwerk dat de deur wijd opent naar nieuwe contacten, markten en perspectieven.

  What’s your challenge?
  Behoefte aan een analytische, inspirerende denker die leads vleugels geeft? Leg jouw uitdaging in ervaren handen, die jouw business opportunities per direct naar een hoger niveau tilt. Neem contact op!


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.