Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Supply chain processen optimaliseren met een mensgerichte aanpak

  Maarten Mesu

  Supply chain processen kunnen erg complex zijn, maar door de kennis en vaardigheden van de mensen te benutten, kun je deze optimaliseren. De quote sluit goed aan bij mijn persoon, maar ook bij mijn werkwijze. Ik creëer graag met een team van specialisten inzicht in de huidige situatie en probeer samen de gewenste situatie te schetsen. Door inzicht te krijgen in de huidige processen en te kijken welke stappen waarde of juist geen waarde toevoegen, kijk ik graag samen met bedrijven naar hoe de gewenste situatie eruit moet komen te zien.

  Na mijn opleiding supply chain management heb ik als interimmer ervaring opgedaan in verschillende functies binnen de supply chain. In combinatie met mijn lean opleidingen zet ik mijn opgedane kennis graag in om de gewenste resultaten te realiseren! Altijd met een menselijke touch.

  Meer teamleden

  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.