Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  The best way of learning about anything is by doing,

  Bedrijven helpen om hun optimale performance te laten bereiken, dat is waar ik energie van krijg. Hoe mooi is het als door samenwerken het gemeenschappelijke (bedrijfs-)doel wordt behaald?

  Als junior consultant vind ik het gaaf om mijn opgedane kennis toe te passen in de praktijk. Ik zie het maken van de vertaalslag van theorie naar praktijk als een leuke uitdaging. Mijn interesses en kennis strekken zich daarbij uit over alle onderdelen van een bedrijf en haar supply chain. Zowel alleen als samen met mijn senior collega‚Äôs werk ik aan verscheidende projecten: van finance tot procesoptimalisatie en van supply chain verbetering tot leveranciersstrategie√ęn.

  Met mijn bedrijfseconomische achtergrond en affiniteit voor supply chain management sta ik klaar om jouw bedrijf te ondersteunen!

  Meer artikelen

  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Duurzame innovatie

  Strategisch vitaliteitsmanagement bevat alle activiteiten om jouw medewerkers vitaal en gemotiveerd te houden, van leiderschap tot talentontwikkeling. Elke organisatie verdient deze aandacht om optimaal te functioneren.

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.