Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  The best way of learning about anything is by doing

  Lotte Brom

  Bedrijven helpen om hun optimale performance te laten bereiken, dat is waar ik energie van krijg. Hoe mooi is het als door samenwerken het gemeenschappelijke (bedrijfs-)doel wordt behaald?

  Als  consultant vind ik het gaaf om mijn opgedane kennis toe te passen in de praktijk. Ik zie het maken van de vertaalslag van theorie naar praktijk als een leuke uitdaging. Mijn interesses en kennis strekken zich daarbij uit over alle onderdelen van een bedrijf en haar supply chain. Zowel alleen als samen met mijn senior collega’s werk ik aan verscheidende projecten: van finance tot procesoptimalisatie en van supply chain verbetering tot leveranciersstrategieën.

  Met mijn bedrijfseconomische achtergrond en affiniteit voor supply chain management én finance sta ik klaar om jouw bedrijf te ondersteunen!


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.