Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Concept, creëren, resultaat

  Ideeën en concepten omvormen naar marketing- en communicatieactiviteiten. Als marketeer breng ik alle onderdelen van de TNP Groep bij jou onder de aandacht.
  Dat vergt creativiteit, strategie en veelzijdigheid. Continu inspringen in de trends en ontwikkelingen van de marketingwereld, en dat alles om jou te bereiken. Ben je ons al tegengekomen op LinkedIn?

  Als bedrijfskundige ben ik breed opgeleid en kijk ik naar het totale plaatje. Continu vanuit merk- én klantbeleving denken om jou zo goed mogelijk te informeren.
  Maar, het oog wil ook wat. Complexe informatie visueel aantrekkelijk maken. Dat is mijn doel. Dit geeft overzicht en jij weet direct waar je naar kijkt.

  Mijn passie voor (online) marketing heb ik ontdekt door opgedane kennis en ervaringen tijdens mijn studie. De cijfers achter de content analyseren en hiervan leren betekent meer resultaat in de toekomst. Dat is gaaf.

  Ik hoop dat je nog eens aan me denkt als je een interessant artikel, leuke video of vrolijke afbeelding van TNP Groep tegenkomt.

  Meer artikelen

  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  Duurzame innovatie

  Strategisch vitaliteitsmanagement bevat alle activiteiten om jouw medewerkers vitaal en gemotiveerd te houden, van leiderschap tot talentontwikkeling. Elke organisatie verdient deze aandacht om optimaal te functioneren.