Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Where focus goes, energy flows.

  Als Office Manager vind ik het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt en dat alle zaken achter de schermen soepel verlopen. Een goede sfeer op kantoor draagt bij aan een fijn werkklimaat. En collega’s die goed op hun plek zitten zijn heel belangrijk, want samen maak je het bedrijf!

  Met 9 jaar ervaring als Office Manager/Personal Assistant weet ik hoe belangrijk het is dat alle randzaken goed geregeld zijn en de onderlinge communicatie goed verloopt. In al die jaren heb ik mij als de zogenaamde duizendpoot beziggehouden met veel verschillende zaken: van agendabeheer tot de organisatie van evenementen. Die kennis en ervaring neem ik mee om TNP Groep verder te helpen en mijzelf verder te ontwikkelen. Als je ervoor open staat, leer je elke dag weer bij. Binnen deze rol kan ik ervoor zorgen dat mijn collega’s hun werk kunnen doen en de klant zo goed en efficiĆ«nt mogelijk geholpen wordt. Ik sta klaar met een kop koffie. Graag tot ziens op ons kantoor!


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.