Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Een florerende organisatie bestaat uit PEOPLE, PEOPLE, PEOPLE!

  Als Strategisch Vitaliteitsexpert houd ik me bezig met de vitaliteit binnen organisaties. Volgens de Dikke van Dale staat vitaliteit voor energiek en krachtig. Je kunt jouw organisatie krachtiger maken door het optimaliseren van processen, automatisering en logistiek. Tegelijkertijd heb je ook de mens nodig. Een mens die creatief, alert, betrokken, veerkrachtig en in goede gezondheid is. Een mens die reageert op de trends in de markt en de uitdagingen van de organisatie met beide handen aanpakt. Vitaliteitsmanagement is daarom Peoplemanagement en gaat verder dan gezonde werknemers en een gezonde werkplek.

  Als afgestudeerd Vitaliteitscoach en Strategisch Vitaliteitsexpert ben ik gespecialiseerd in PEOPLE. Ik help leidinggevenden zich te ontwikkelen tot een effectief leider voor het team, waarbij we de vertaalslag maken van Theorie Naar Praktijk. Ik help je ontdekken wat voor soort leider je bent en hoe je je team kunt verbinden, motiveren, stimuleren en laten floreren op een manier die bij jou past. Naast de focus op leiderschap help ik jouw bedrijf graag met vraagstukken op het gebied van talentontwikkeling, gespreksvoering, stressmanagement, en vitaliteit en duurzame inzetbaarheid in de breedste zin van het woord.

  Investeren in je mensen loont! Prestaties en medewerkerstevredenheid gaan omhoog. Verzuim en verloop gaat omlaag.

  Ik ga graag met je in gesprek om te kijken waar de knelpunten en/of wensen liggen binnen jouw organisatie. We kijken samen naar de benodigde veranderingen en eventuele obstakels. Het uiteindelijke plan vereist maatwerk. Jouw organisatie verdient het om te floreren!

  Meer artikelen

  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

  BedrijfsOptimalisatie

  Lean is geen quick fix! Het is een ‘way of life’. Een keuze voor de lange termijn. Lean gaat over het structureel aanpakken van processen, continue verbetering en investeren in mensen. Wij helpen jou om de organisatie te optimaliseren.