Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Werken aan verbinding werkt!

  Jan Teerds

  “Sterke bedrijven ontstaan niet vanzelf!” In deze uitspraak van Daniel Coyle kan ik mij goed vinden. Vaak wordt gedacht dat vooral aristocratische en autoritaire leiders bedrijven sterk en succesvol maken. Dit type leiders kan het inderdaad ver schoppen. Ze kunnen ontzettend veel geld verdienen. Ze kunnen bedrijven en organisaties echter niet sterk maken. Op lange termijn leidt dit type leiderschap tot angst en splitsing.

  De organisatiecultuur van sterke bedrijven wordt juist gekenmerkt door sociale veiligheid en verbinding. Mijn passie is, samen met jou werken aan een sterk of nog sterker bedrijf. Verbinding is mijn persoonlijke handelsmerk. Wil jij ook zo’n verbindende leider zijn? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Jouw verbindende leiderschap leidt tot ruimte voor ontwikkeling, creativiteit, durf en een effectieve samenwerking.

  Werken aan verbinding werkt! Stroop je mouwen maar op, want het is wel werken. Van boardroom tot werkvloer. Ik help je graag oog te hebben voor de behoeften van je collega’s. Maar ook met reflecteren, jezelf ontwikkelen, je potentieel benutten. Je bent authentiek én je haalt de targets. Je leert twijfelen, maar niet bang zijn. Onzekerheid beangstigt je niet, het maakt je creatief. Je leert waarom je wat op welk moment doet.

  Ik zet graag koers naar een sterk(er) bedrijf. Vanuit mijn ervaring in de maritieme sector en de zorg als manager en gedragswetenschapper ben ik gepokt en gemazeld in kennis en ervaring over menselijk gedrag. Over drijfveren, strategieën, onderliggende processen, het behalen van doelen, groepsdynamiek en samenwerken. Kom, laten we op pad gaan!

  Meer teamleden

  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.