Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  "If everything seems under control, you’re just not going fast enough." (Mario Andretti)

  Deze uitspraak van een legendarische formule 1 coureur is mij altijd bijgebleven. Ook binnen je bedrijf denk je soms dat je alles aardig op orde hebt. Echter….. klantbehoefte, technologieën, productieautomatisering, ICT, social media, etc. veranderen doorlopend. Stil blijven zitten is geen optie, je wordt ingehaald.

  Na mijn studie Werktuigbouwkunde heb ik inmiddels 30 jaar kennis en ervaring opgedaan in diverse branches als vliegtuigbouw, metaal, tapijtindustrie en bouw, waarvan zo’n 20 jaar in een management-/directieverantwoordelijkheid voor Operations.

  Samen nadenken over doelen, resultaat-  en procesverbeteringen. Is de organisatie goed ingericht, worden de beschikbare capaciteiten goed ingezet, voelen mensen zich serieus genomen en is er plezier in het werk. Dit zijn cruciale factoren om succesvol te worden.

  Samen kunnen we stappen zetten naar een betere toekomst.

  Meer artikelen

  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  Duurzame innovatie

  Strategisch vitaliteitsmanagement bevat alle activiteiten om jouw medewerkers vitaal en gemotiveerd te houden, van leiderschap tot talentontwikkeling. Elke organisatie verdient deze aandacht om optimaal te functioneren.