Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Mensgerichte aanpak, resultaatgerichte oplossingen

  Met een studie in internationale bedrijfskunde en functies in een aantal verschillende bedrijven, heb ik de afgelopen jaren mijn nieuwsgierigheid naar de drijfveren van organisaties al flink kunnen voeden. Waar worden medewerkers enthousiast van? Hoe laat je, naast omzet, een bedrijf groeien? Waar zijn eenvoudig verbeteringen door te voeren, maar ook: hoe kunnen we complexe vraagstukken beetpakken?

   

  Ik ben ervan overtuigd dat de beste resultaten worden gehaald, daar waar mensen in hun kracht worden gezet en waar de focus ligt op continu verbeteren. Processen efficiënter en logischer maken, een teamgevoel creëren en samen werken aan de oplossing. Projecten van verschillende kanten bekijken, maar soms ook pionieren en naderhand bijstellen waar nodig.

   

  Graag help ik bedrijven met mijn kennis op gebieden als marketing, verandermanagement en procesoptimalisatie. Ik werk goed samen met mensen in alle lagen van een organisatie en maak snel de verbinding. Laten we in contact komen om te zien hoe ik jouw organisatie kan helpen.


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.