Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  De weg naar succes is altijd in ontwikkeling

  Arjan van Keulen

  De wereld om ons heen verandert voortdurend. En dit heeft ook invloed op jouw organisatie. Welke kansen en bedreigingen zie je voor jouw organisatie en kan het eventueel efficiënter met hogere klantwaardering? En waar begin ik dan als ondernemer?

  Ik treed graag op als sparringpartner en help je met het inzichtelijk maken van de behoefte van je organisatie. Samen komen we tot een aanpak, passend bij jouw organisatie.

  Ik zorg voor verbinding met de concepten en specialisten binnen TNP Groep die jouw organisatie helpen te groeien vanuit een stevig fundament. Tijdens de uitvoering van het programma of project blijf ik je contactpersoon, wel zo prettig om korte lijntjes te hebben en snel te kunnen schakelen. Ik ga niet voor de korte termijn oplossing maar voor een duurzame relatie!


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.