Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  "Een schipper die vaart zonder doel klaagt altijd dat de wind verkeerd staat." (Seneca)

  Albert Beens

  Door mijn jarenlange ervaring in diverse functies in de wereld van Transport & Logistiek, Warehouse en Supply Chain heb ik een brede kennis en ervaring opgedaan.

  Deze opgedane ervaring komt uit een mix van doen en denken (van MBO tot Nyenrode) en dit stelt mij in staat om mee te denken op alle niveaus in de operatie, maar ook met de belangen van de opdrachtgever. Ik doe het graag anders dan we gewend zijn om zodoende mensen uit hun sleur te halen, scherp te houden en een proces van continu verbeteren in het DNA te krijgen. Als eindverantwoordelijke ben ik in staat om afstand te nemen en vanuit de helicopterview de situatie te bekijken en waar nodig bij te sturen.

  Op deze manier kunnen we samen (samenwerken is samen werken) onze gestelde doelen halen, en vervolgens de lat weer wat hoger leggen, op naar het volgende doel. Heb je je doel nog niet duidelijk? We formuleren hem samen, stropen de mouwen op en gaan.

  Meer teamleden

  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.