Beter resultaat

door betere

samenwerking!

Ontdek meer

Balans in kosten, cash en service?   

De opbrengsten van een effectieve en efficiënte Supply Chain zijn groot! Denk aan lagere kosten, duurzamer werken en beter inspelen de wensen van de klant. De positie van je organisatie in de markt wordt versterkt. En je bent beter in staat om in te spelen op veranderingen!

Wat is Supply Chain Management?  

Supply Chain Management (SCM) betekent samenwerken in gestroomlijnde processen. Het heeft betrekking op álles wat te maken heeft met de ingaande en uitgaande goederen-, geld- en informatiestromen van een organisatie.

Alles draait om samenwerking  

SCM vraagt om maximale samenwerking binnen én tussen organisaties. Binnen de organisatie gaat het om de samenwerking tussen inkoop, logistiek, sales, marketing, productie, planning en financeMaar het gaat veel verder dan dat. De externe supply chain is alles buiten de organisatie wat betrokken is bij het proces. Denk hierbij aan leveranciers, klanten en andere stakeholders.  

De uitdaging van Supply Chain!  

Ieder bedrijf zoekt naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad. Hier ligt dan ook de uitdaging bij Supply Chain Management: Hoe zorg je ervoor dat de communicatie en processen tussen de verschillende ketens en belanghebbenden soepel verloopt?  

Wij helpen je graag!

Wij helpen je graag om de supply chain te organiseren om daarmee een optimale balans te vinden tussen service, kosten en investering. We helpen met het inrichten van de processen, zodat de strategie en doelstellingen van jouw organisatie maximaal worden ondersteund. 

Inzicht in de supply chain van jouw organisatie?  

Door het uitvoeren van een uitgebreide Bedrijfsscan of een snelle QuickScan geven wij inzicht in de actuele situatie van de supply chain binnen jouw organisatie. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Neem contact met ons op!