Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Start aanvraag subsidie

  Efficiënte inrichting van je organisatie

  Of jouw bedrijf nu fantastische resultaten draait of jouw organisatie heeft een sterke behoefte aan verandering… De BedrijfsScan🔎van Smit Supply Chain Advies levert jou altijd iets op!

  De mogelijkheid die de overheid nu biedt om bedrijven toekomstbestendig te laten zijn en te denken, spreekt veel ondernemers aan. De BedrijfsScan geeft jou in- en overzicht in de uitdagingen die er zijn. Het laat zien welk potentieel er in jouw organisatie nog niet benut wordt. Het is een mooie spiegel waarmee je ziet waar je staat en wat er nodig is om verder te komen.📈

  Bekijk de mogelijkheid om dit nu voor 80% vergoed te krijgen en lees meer over de inhoud van de BedrijfsScan.

  Belangrijk: de aanvraag moet tussen 1 september en 30 september ingediend worden en wordt op volgorde van binnenkomst behandeld. Hoe eerder je erbij bent, hoe groter de kans op deze subsidie!

  BedrijfsScan

  Subsidiemogelijkheid

  Kansen


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.