Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Hoe houd je controle over strategische verandering?

  Hoe houd je controle over strategische verandering? ⬇️

  Actief inzetten van data, rapportages en KPI’s helpt jou controle houden over verandering. Reageer op de indicatoren en voer acties uit. Hoe? Wij helpen je jouw doelen om te zetten in concrete resultaten. 📈

  Duurzame strategische verandering. Route bepaald? Houdt koers. Door regelmatig te bepalen of je op koers ligt, kan je op tijd bijsturen. Dit klinkt simpel, maar weet je hoe je dit in de praktijk toepast?

  Verandering is essentieel voor de groei en het behoud van succes voor organisaties. Het kan moeilijk zijn om veranderingen te realiseren, vooral als het gaat om grote veranderingen die veel tijd en moeite kosten.
  Maak je klaar voor de toekomst. Kom in beweging. 📢

  De BedrijfsScan helpt jouw organisatie met praktische adviezen en oplossingen. Dat houdt je op koers. Professioneel veranderingen doorvoeren die impact maken met duurzame resultaten. Ontdek wat onze bewezen aanpak voor jouw organisatie kan betekenen!

  • Change
  • Strategie
  • Succes


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.