Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Strategievorming en het verbeteren op de werkvloer zijn meestal 2 werelden op zich

  Ontdek meer

  Managementteams besteden vaak veel tijd aan richtinggevende meerjarenstrategie, maar als je naar de gesprekken op de werkvloer luistert gaan die helemaal niet over strategie.

  Als je geluk hebt gaat het, i.p.v. de dagelijkse sores, over de verbeteringen die op hun pad komen, zonder dat men zich afvraagt of dit bijdraagt aan de strategie. De waan van de dag regeert.

  Als de controller gevraagd wordt naar het effect van de verbeteringen, of het inzichtelijk maken van de financiële besparingen of de stijging van de productiviteit, dan is het vaak lastig aantoonbaar.

  Zonde van de energie, zonde van de tijd en waarschijnlijk ook zonde van het onbenutte potentieel.

  Wil jij ook de potentie binnen je bedrijf benutten, Smit Supply Chain Advies helpt bij het realiseren van je toekomstvisie met een duurzame oplossingen, door uit te blinken in praktische toepasbaarheid!

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.