Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Stay tuned: Veranderserie

  Wat zijn de goede voornemens voor jouw organisatie?
  Het kan zomaar zijn dat dit over jou of je organisatie gaat! 👇

  Met de start van het nieuwe jaar zit je hoofd boordevol ideeën. Veranderen binnen de organisatie. Doelen moeten resultaat worden. 📈

  Jij en je team hebben een gezamenlijk doel voor 2023 bepaald. Een uitdaging, dat vergt verandering. Je zet de bakens uit en denkt de juiste koers te hebben ingezet. Maar dan… de doelen blijven dromen en worden niet gerealiseerd.

  TIME TO CHANGE. Een verandering doorvoeren is niet eenvoudig, daarom starten we met het delen van tips waar je rekening mee moet houden bij het doorvoeren van een verandering.
  Er is een tijd van dromen, er is een tijd van actie, er is een tijd van wachten, maar verspil je tijd niet. ⌛️

  Deel je doelen, wij helpen je realiseren. Onze bewezen aanpak maakt het verschil binnen elke organisatie. Ontdek wat de BedrijfsScan voor jouw onderneming kan betekenen. Neem vrijblijvend contact op!

  Stay tuned voor ‘verandertips’ waarmee jij wél je doelen behaalt.

  • Strategie
  • Change
  • Realiseren

  Contact


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.