Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Sometimes you win, sometimes you learn

  Ontdek meer

  Het leven zit vol ups en downs. Als de dingen niet gaan zoals we hadden gepland, is het gemakkelijk om negatief en bang te worden voor wat de toekomst brengt.

  Elke ‘mislukking’ die zich voordoet, kan een geweldige leerervaring zijn, die je voor de toekomst veel goeds kan brengen. Een verandering met veel effect of de start zijn van iets nieuws. Het kan dé gelegenheid zijn om keuzes te maken voor jezelf of voor je bedrijf.

  De meest succesvolle en gelukkige mensen zijn vaak de mensen die het niet opgeven bij een mislukking, maar het zien als een leermoment. Als een kans. Kijk daarom naar de ‘negatieven’ als een manier om te leren en te groeien. Dit maakt je sterker. Soms win je en soms leer je!

  Bij Smit Supply Chain Advies kijken we ook naar de kansen. Wil je meer weten over onze aanpak?

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.