Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  De nr. 1 uitdaging: hoe kan je sneller verbeteren, innoveren en vernieuwen?

  Hoe was jouw week? Waar heb jij over nagedacht? Zit jij ook klem in de bankschroef? Ja je leest het goed…

  Als organisatie kan je klem komen te zitten in je huidige strategie uitvoering. Maar de wereld draait door. De markt en klanten veranderen waardoor het noodzakelijk is je businessmodel te verbeteren, te vernieuwen en te innoveren.

  Dat is waar het pijnpunt zit, maar wat wel noodzakelijk is. Het is de sleutel is naar toekomstig succes. Je kan er slapeloze nachten van hebben en je vindt dat het beter moet worden dan hoe het nu gaat. Het gaat hierbij niet alleen om de maatschappelijke verantwoordelijkheid maar ook om de continuïteit van de organisatie.

  Daarom is het belangrijk na te denken over een goede uitvoering van je strategie. Een groot deel van je leven en tijdsbesteding gaat op aan werk, dus ‘it better be good’. Wacht niet te lang met verbeteren, vernieuwen en innoveren van je strategie. Een effectieve strategie uitvoering creëert waarde en middelen die je in kan zetten voor je organisatie maar ook andere betekenisvolle doelen.

  Wil je ook ontsnappen aan de hectiek van de dag en bouwen aan een toekomstbestendig businessmodel, Smit Supply Chain Advies heeft alles in huis om je te helpen van Troubles Naar Profit en dat doen we niet door alleen maar theoretisch te zijn, we maken het praktisch en concreet. Direct toepasbaar voor jouw organisatie.

  Kom eens langs, waar jij kunt ontsnappen aan de hectiek van de dag bouwen wij samen aan jouw nieuwe toekomst. Neem direct contact op!

  • Strategie
  • Proces
  • Toekomst


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.