Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  SLIM subsidie

  Ontdek meer

  🚦 SLIM subsidie: ,,Een extra stimulans om aan de slag te gaan”.

  Een groot deel van de deelnemers die samen met Smit Supply Chain Advies een SLIM subsidie hebben aangevraagd, hebben in de achterliggende weken gehoord dat het ontwikkelingsprogramma goedgekeurd is. 🎉

  De SLIM subsidie is een interessante subsidie die tot €24.999,- drempelverlagend werkt in de doorontwikkeling van het bedrijf en kan jaarlijks in twee tijdvakken worden aangevraagd.

  Wij zijn erg blij dat we deze bedrijven kunnen helpen met advies, coaching en training om hun toekomstvisie te realiseren. 🎯

  Wil jij ook door ontwikkelen en trekt deze subsidie jou over de streep om de stap ook echt te gaan maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.