Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Meet Marius

  Senior Financial professional / Business controller beschikbaar

  Goed nieuws! Binnenkort is Marius van de Groep beschikbaar als Financial professional / Business controller beschikbaar om een bijdrage te leveren aan jouw organisatie!

  “Ik ben dé bedrijfsadviseur voor het Midden- en Klein Bedrijf, van productie tot dienst, van handel tot vakmanschap. Met een ruime ervaring in accountancy, advisering en in (inter)nationale productiebedrijven geef ik snel en duidelijk organisatorisch en financieel inzicht in jouw bedrijf. Waar nodig ondersteun en adviseer ik jou als ondernemer of jouw team als interimmanager of als professioneel (NOBCO) coach.”

  Maak alvast kennis met Marius, dat doe je hier.

  Benieuwd wat Marius voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op!

  • Interim professional
  • Controller
  • Beschikbaar

  Contact


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.