Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Samenwerken met klanten en leveranciers is key!

  Meer info

  Toen begin maart de crisis uitbrak, kwam dat voor iedereen onverwacht. Ook voor ons. Dit hadden we allemaal nog nooit meegemaakt… Veel bedrijven kregen én hebben het zwaar. Zowel aan de leveranciers- als de klantkant. Levertijden liepen op, de communicatie verliep trager, zaken bleven liggen.

  Samenwerken met klanten en leveranciers is key!
  Heb je in deze periode ook de kans benut om juist dichter naar elkaar toe te groeien? Heb jij samen met je partners de vruchten geplukt van de goede en jarenlange relatie?

  Van een periode als deze kun je heel veel leren.
  Samenwerken gaat om veel meer dan prijs. Partners werken samen aan gezamenlijke doelstellingen, innovatie, implementatie, digitale integratie van de samenwerking. Als je alleen maar terecht kunt om een product te kopen, dan is het tijd om verder te zoeken. Koude relaties gebaseerd op goedkoper inkopen en alleen werken aan je eigenbelang kan zomaar duurkoop worden.

  Wij zijn benieuwd wat jij van deze situatie geleerd hebt. En wat je gaat veranderen in de toekomst. Laat het gerust achter in de comments, zodat we er samen weer van leren.

  #leren #samenwerken #key #relaties #veranderen

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.