Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Roddelen op het werk

  Ontdek meer

  Het gebeurt overal. Roddelen. Dit begint al in de kleuterklas (zo niet eerder), komt de hele basisschooltijd voor en wordt nog vele malen erger op de middelbare school. Mocht je denken dat je er na je schooltijd vanaf bent dan moet ik je teleurstellen. Binnen elk bedrijf wordt geroddeld. 

  Echter, jezelf presenteren als beter dan anderen door negatief te roddelen doet respect voor jou afnemen. Wat het respect voor jou doet toenemen, is die anderen presenteren als beter. Hoe? Door te roddelen? Pósitief te roddelen. 

  Als leidinggevende is het belangrijk positief te roddelen om in contact te blijven met je team en om je team met elkaar te laten verbinden. Het is tevens ideaal voor leidinggevenden die het lastig vinden om complimenten uit te delen. 

  Positief roddelen is onderdeel van het programma “Werkidentiteit”, een programma wat als doel heeft een team te smeden, het openstaan te vergroten, de onderlinge relaties te verbeteren en de neuzen dezelfde kant op te krijgen. Dit programma is onderdeel van ons Effectief Leiderschapsprogramma, maar kan ook los worden afgenomen. Ik kijk graag met je mee naar de mogelijkheden! 

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.