Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Resultaat: zekerheid, perspectief, ondersteuning

  Je leeft voor de zaak. Je wil kansen grijpen, dromen waarmaken en werken aan een mooie toekomst.

  Natuurlijk is de weg ernaartoe niet zonder drempels. Je komt van allerlei uitdagingen tegen op het gebied van organisatie, proces en mens, waardoor je vaak niet in staat bent om aan de stip op de horizon te werken. Je zoekt zekerheid en perspectief. Wij staan naast jou als adviseur, als mens en als specialist.

  Zie ons als een verlengde van jouw team. Partners die er samen met jou voor gaan. We ondersteunen je bij de uitdagingen en risico’s van nu en nog veel belangrijker wij kijken samen met jou naar de toekomst. Met onze expertise en drive helpen we jou en je organisatie samen naar een duurzame toekomst. En als je echt gelooft in een duurzame relatie – en dat doen we – moet je kunnen zeggen waar het op staat. Dat vraagt om inlevingsvermogen, maar ook om lef.

  Wij zijn die praktische gesprekspartner én die kritische adviseur. Altijd met een gezonde dosis nuchterheid en een helder doel voor ogen: jouw organisatie, klaar voor de toekomst. Met zekerheid, perspectief en ondersteuning bij risico’s als resultaat.

  Op een praktische en persoonlijke manier inventariseren wij met de BedrijfsScan, waar knelpunten in je organisatie en/of processen aanwezig zijn. We laten je zien hoe je jouw organisatie professioneler, effectiever en efficiënter kunt inrichten.

  Om samen troubles te voorkomen en profit te genereren.
  Samengaan? Neem dan contact op!

  • Strategie
  • Verbeteren
  • Duurzaam


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.