Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied?
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Recensie

  Ontdek meer

  Arjan Venema, teamleider bij Interwel Uitzendgroep, heeft bij ons een coaching traject gevolgd en met een mooi resultaat afgesloten

  ⭐️ “Ik kijk met veel plezier terug op de sessies die ik via Smit Supply Chain Advies met Karin Groothuis heb gehad. Als leidinggevende blijven er altijd situaties in de praktijk voor uitdagingen zorgen, om deze uitdagingen met de juiste vaardigheden aan te kunnen pakken heb ik een traject met Karin gevolgd.

  De werkmethode van SSCA heb ik als prettig ervaren omdat ze maatwerk leveren. Het was fijn dat we eerst een vertrekpunt hebben bepaald en van daaruit verder in gesprek gingen. Er werd vooral gekeken naar waar ik nog extra ondersteuning nodig had, om vervolgens op deze punten in te zoomen.

  Ik ben me nu bewuster van mijn kwaliteiten en valkuilen als leidinggevende. Ik heb geleerd om mijn competenties in te zetten voor de zaken waar ik zelf controle over heb, en een plan uit te werken voor de zaken, waar ik zelf geen controle over heb. Dit geeft rust, zekerheid en een beter resultaat voor mezelf, het team, de klant en onze organisatie.” – Arjan Venema⭐️

  Heb jij ook een leidinggevende functie en wil jij net als Arjan jezelf verder ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact op!

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  Bedrijfsscans

  Op een praktische en persoonlijke manier inventariseren wij waar het verbeterpotentieel in de organisatie en/of processen aanwezig is. We laten je zien hoe je jouw organisatie professioneler en efficiënter kunt inrichten.