Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Recensie

  Ontdek meer

  Jurrian Schuurman, projectmanager bij de IU Groep uit Apeldoorn heeft bij ons de training ‘Basiskennis project-, proces-, lean en verandermanagement’ gevolgd:

  ⭐️ “De training van Smit Supply Chain Advies was erg interessant! Door deze training te volgen maak je op een leuke en afwisselende manier kennis met de basistheorie van project-, proces, Lean en verandermanagement.

  Esther Stokkelaar-Bruins zorgt er met eenvoudige en praktische oefeningen voor dat de theorie gaat leven. Hierdoor zie je gelijk de meerwaarde van bijvoorbeeld Lean management in de praktijk.

  Deze opleiding heeft mijn interesse in project- en Lean management verder aangewakkerd en mij gemotiveerd mij hier verder in te bekwamen. Ik kan dus iedereen die geïnteresseerd is in project-, proces-, lean en verandermanagment aanraden deze training te volgen!” – Jurrian Schuurman ⭐️

  Wil jij ook informatie over deze training of één van de andere trainingen van Smit Supply Chain Advies. Neem dan contact met ons op.

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.