Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied?
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Providerboog

  Ontdek meer

  Wanneer in een bedrijf wordt gesproken over de providerboog wordt er vaak gedacht aan re-integratie. Maar hoe zit dit nu in de praktijk?

  Veel bedrijven zijn een providerboog gestart sinds invoering van de Wet Verbetering Poortwachter. De focus lag eerst vooral op re-integratie. Het laatste decennium is er gelukkig ook aandacht gekomen voor preventie, door in te zetten op duurzame inzetbaarheid en vitaliteit.

  Zo kan een leefstijlcoach  ingeschakeld worden om te adviseren over voeding, bewegen, slapen, stoppen met roken.

  Een  vitaliteitscoach  kan ingeschakeld worden als het gaat om leiding nemen over je eigen leven. Doelen behalen op basis van je eigen kwaliteiten, rekening houdend met jouw valkuilen.

  Een  strategisch vitaliteitsadviseur  kan ingeschakeld worden als het gaat om leiding geven. Met een goede leider kan een team boven zichzelf uitstijgen. Maar leidinggeven is een vak op zich en vereist de nodige kennis en praktische vaardigheden. Lukt het je de energie van je team te managen, dan gaan de prestaties en het werkgeluk omhoog, en het verloop en verzuim omlaag.

   

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Lean

  Lean is geen quick fix! Het is een ‘way of life’. Een keuze voor de lange termijn. Lean gaat over het structureel aanpakken van processen, continue verbetering en investeren in mensen. Wij helpen jou om de organisatie te optimaliseren.

  IT advies

  Jouw IT verdient een professionele aanpak. Wij voegen onze strategische affiniteit toe om de keuze voor infrastructuur of software te onderbouwen op basis van de toekomstvisie. Wordt ons credo “SMart with IT” ook die van jou?