Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Providerboog

  Ontdek meer

  Wanneer in een bedrijf wordt gesproken over de providerboog wordt er vaak gedacht aan re-integratie. Maar hoe zit dit nu in de praktijk?

  Veel bedrijven zijn een providerboog gestart sinds invoering van de Wet Verbetering Poortwachter. De focus lag eerst vooral op re-integratie. Het laatste decennium is er gelukkig ook aandacht gekomen voor preventie, door in te zetten op duurzame inzetbaarheid en vitaliteit.

  Zo kan een leefstijlcoach  ingeschakeld worden om te adviseren over voeding, bewegen, slapen, stoppen met roken.

  Een  vitaliteitscoach  kan ingeschakeld worden als het gaat om leiding nemen over je eigen leven. Doelen behalen op basis van je eigen kwaliteiten, rekening houdend met jouw valkuilen.

  Een  strategisch vitaliteitsadviseur  kan ingeschakeld worden als het gaat om leiding geven. Met een goede leider kan een team boven zichzelf uitstijgen. Maar leidinggeven is een vak op zich en vereist de nodige kennis en praktische vaardigheden. Lukt het je de energie van je team te managen, dan gaan de prestaties en het werkgeluk omhoog, en het verloop en verzuim omlaag.

   

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.