Samen zijn

we slimmer!

Wij werken samen aan samenwerken.

Maak een afspraak

Partners

Bij Smit Supply Chain Advies gaan we altijd voor slimmer en beter. Daarom werken we op bepaalde gebieden samen met partners. Door onze expertise te bundelen bieden we een nóg completer pakket. Samen zijn we slimmer!

Peter Vader Trainingen

Voor veranderingen is draagvlak nodig. En om draagvlak te krijgen moet je communiceren. Tot zover is het boekje voor iedereen duidelijk. Maar hoe krijg je handen op elkaar, neuzen één kant op, mouwen opgestroopt, weerstanden overwonnen, teams sterk, écht contact, mensen enthousiast en collega’s op één lijn? Dat leer je niet uit boekjes. Daarvoor moet je mensen weten te raken.

Welkom bij Peter Vader! Expert van de lach en deskundig mensenraker. Met trainingen, workshops, concepten en consults die binnenkomen. Wakker schudden, in beweging zetten en in gang houden. Door te zoeken naar de kracht in mensen zelf. Met de lach als middelpunt. Een rode neus als rode draad. Omdat humor harten en deuren opent. En openheid ruimte aan verandering biedt.

3 times C

“Als ‘directiefluisteraar’ help ik leiders met het benutten van hun volledige potentieel en dat van hun directie- of managementteam en de gehele organisatie. Mensen zijn wie ze zijn en door hun bewust te maken van hun gedrag, te laten begrijpen waar dit vandaan komt en te combineren met hun natuurlijke talenten, kunnen zij daadwerkelijk zijn wie ze zijn.

Hiermee kunnen zij de leider worden die niet harder werkt, maar vanuit balans het geheel overziet, effectief besluiten neemt en sturing geeft. Hiermee reik ik leiders de sleutel tot succes vanuit hun daadwerkelijke ‘zijn’ aan. Dat kan jij ook, mits je bereid jouw ‘waarheid’ onder ogen te komen en goed naar de ‘impact’ van jouw gedrag te kijken.