Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Out of the box

  Soms kom je van die leuke out of the box oplossingen tegen voor een probleem. Dit is ook zo’n leuke!

  De netheid van de toiletten op Schiphol was een probleem. Daar werd een eenvoudige, maar erg effectieve oplossing voor bedacht: de ‘plasvlieg’. Er werd een sticker van een vlieg in de toiletpot geplakt.

  Door de komst van de vlieg werd er veel minder naast het toilet geplast en meer midden in de pot. Op de vlieg! Zo werd op een eenvoudige manier een enorm bedrag aan schoonmaakkosten bespaard.

  Dit een leuke en creatieve manier om gedrag te veranderen zonder verboden en dwang. Om een goede oplossing te kunnen bedenken, is het wel nodig om de grondoorzaak te achterhalen. Pas als je die weet kun je een echt goede oplossing bedenken.

  Wil je samen met ons kijken naar creatieve oplossingen? Bel of mail!

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.