Samen werken

aan jouw optimale

organisatie!

Contact

Ons team

Onze aanpak is mensgericht, positief, pragmatisch en gaat uit van wat er wél kan.
Wij helpen je graag het aanwezige potentieel van jouw organisatie en medewerkers te benutten.
We stellen ons graag even voor!

Karin Groothuis

“Een florerende organisatie bestaat uit PEOPLE, PEOPLE, PEOPLE! 

Als Strategisch Vitaliteitsexpert houd ik me bezig met de vitaliteit binnen organisaties. Volgens de Dikke van Dale staat vitaliteit voor energiek en krachtig. Je kunt jouw organisatie krachtiger maken door het optimaliseren van processen, automatisering en logistiek. Tegelijkertijd heb je ook de mens nodig. Een mens die creatief, alert, betrokken, veerkrachtig en in goede gezondheid is. Een mens die reageert op de trends in de markt en de uitdagingen van de organisatie met beide handen aanpakt. Vitaliteitsmanagement is daarom Peoplemanagement en gaat verder dan gezonde werknemers en een gezonde werkplek.  

Als afgestudeerd Vitaliteitscoach en Strategisch Vitaliteitsexpert ben ik gespecialiseerd in PEOPLE. Ik coach leidinggevenden in het managen van de energie op de afdelingen en leer ze om dieper in gesprek te gaan met medewerkers over wat er speelt. Zo verhoog je de betrokkenheid en motivatie van het personeel. Betrokkenheid en motivatie zijn te kwantificeren. Prestaties en medewerkerstevredenheid gaan omhoog. Verzuim en verloop gaat omlaag. Investeren in de mensen loont! 

Ik ga graag met je in gesprek om te kijken waar de knelpunten en/of wensen liggen binnen jouw organisatieWe kijken samen naar de benodigde veranderingen en eventuele obstakels. Het uiteindelijke plan vereist maatwerk. Jouw organisatie verdienhet om te floreren  

Paul Busé

“Menselijk, pragmatisch en authentiek zijn de kernwaarden die uw bedrijf verder helpen”

Binnen ons team van Smit Supply Chain Advies vervul ik de rol van senior consultant. In deze rol sta ik directie en/of senior management bij in het helder maken en oplossen van strategische vraagstukken. Daarnaast ben ik inzetbaar bij complexe vraagstukken op het gebied van:

  • Supply chain, logistiek en operations
  • Organisatiestructuren
  • Recruitment op sr. MT en directieniveau

Bij mijn laatste opdrachtgever BLMC ben ik de afgelopen 12 jaar actief geweest als manager en directeur recruitment. In deze rol heb ik vanuit strategisch perspectief analyses gemaakt van sterk veranderende bedrijven. Naast het strategisch aspect kwamen ook de onderwerpen markt, finance, bedrijfsuitdagingen, bedrijfscultuur en het ontwikkelingsniveau van medewerkers en organisatie aan de orde. Daarvoor ben ik bijna 20 jaar in diverse supply chain, logistiek en productie (lijn) functies op (sr.) MT en directieniveau in binnen- en buitenland actief geweest. Change stond altijd centraal in deze functies. Evenals het aansturen van grote groepen medewerkers.

Esther Stokkelaar-Bruins

“Work smarter, not harder!”

Ik kijk graag met een frisse blik en out of the box dwars door de organisatie naar mogelijkheden voor optimalisatie en samenwerking. Wat kan anders? Slimmer? Beter? Ons uitgangspunt hierbij is altijd om slimmer te werken en niet harder.  

Ik heb de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan met informatievoorziening, projecten, processen en Lean. Ik krijg er energie van om mensen en bedrijven te helpen en zet mijn expertise daar graag voor in. Ben jij te veel bezig met brandjes blussen in je bedrijf? Vaak is gebrek aan structuur en duidelijkheid de oorzaak. Wij geven je inzicht en kunnen je helpen met een omslag naar een effectievere en efficiëntere organisatie. Een organisatie met meer structuur, overzicht, rust en blijere klanten en medewerkers.  

Door de brede expertise van het team van Smit Supply Chain Advies kunnen wij je helpen met oplossingen die zorgen voor een maximale aansluiting tussen de klant, leveranciers, organisatie en de medewerkers. Door aandacht voor de mens zorgen wij voor blijvende en succesvolle veranderingen. Ik draag graag mijn steentje bij om jouw organisatie te optimaliseren! 

Dick Smit

“Laat je dromen niet voor altijd dromen blijven. Het is de bedoeling dat je er iets mee doet”

Deze spreuk zegt alles over mij, maar ook over ons bedrijf. Het is een spreuk die een pragmatische inhoud heeft, maar ook een strategische inhoud. Veel bedrijven zijn heel goed in het opstellen van visies en missies. Er vinden vaak hele strategie-sessies plaats. Maar hoe bereik jij nu datgene wat je daarbij hebt uitgewerkt? En hoe werk je aan de doelen die je gesteld hebt?

Ik heb een bedrijfskundige achtergrond en brede werkervaring met de inrichting en optimalisatie van de supply chain. Door mijn ervaring binnen kleinere en grote bedrijven, op zowel operationeel niveau als strategisch niveau, krijg ik snel inzicht en overzicht binnen jouw bedrijf. Ons team heeft een brede kennis en we helpen je graag! Samen met jou en jouw team richten we jouw organisatie en de processen zo in, zodat alles maximaal bijdraagt aan de doelstellingen van jouw organisatie.

Je kunt bij ons terecht voor de optimalisatie van strategie tot uitvoering, optimalisatie van processen en IT. Dit doen we door inzicht en
overzicht te creëren in jouw organisatie. Maar niet alleen dat, we helpen je ook het realiseren van de resultaten!

Aniek Tippe

“Where focus goes, energy flows.”

Plannen, organiseren en alles in goede banen leiden doe ik met plezier.

Als officemanager wil ik mij ontwikkelen als onmisbare schakel in het werkproces. Met mijn administratieve en organisatorische kwaliteiten ben ik de spin in het web en zorg ik ervoor dat alle zaken achter de schermen soepel verlopen.

Ik ben tevreden wanneer mijn collega’s zich volledig kunnen focussen op hun corebusiness en ik de randzaken voor ze kan invullen. Randzaken zijn voor mij de belangrijkste zaken, zodat wij onze klanten zo goed en efficiënt kunnen helpen.

De veelzijdigheid van deze functie spreekt mij aan en ook inhoudelijk kan ik binnen Smit Supply Chain Advies veel leren.

Bert-Jan Pleijsier

“Wil je alleen maar snel? Ga alleen. Wil je ver komen? Dat doen we samen.”

Door goed samen te werken kom je altijd verder dan alleen! Wij vullen elkaar perfect aan en kunnen jou met onze brede kennis en ervaring helpen om jouw organisatie te optimaliseren. Mijn deskundigheid op het gebied van IT zet ik graag voor je in! 

Door het creëren van een plan passend bij de toekomstvisie van jouw organisatie kunnen we samen de IT-organisatie beter inrichten. De implementatie van een nieuw systeem leidt helaas vaak tot een teleurstelling. Dit komt doordat niet naar het complete plaatje wordt gekeken. Ook is er vaak onvoldoende aandacht voor begeleiding van medewerkers. Er ontstaat onrust en frustratie.  

Ik begeleid je graag met het maken van de juiste keuzes, maar ook bij opstellen van IT-beleid. De implementatie van een nieuw systeem en het opleiden en begeleiden van medewerkers kan ik ook voor jouw organisatie organiseren en/of ondersteunen. Communicatie is bij al deze onderdelen het toverwoord. Want IT-succes staat of valt bij een goede communicatie!
Ik werk graag met je samen op weg naar een optimale inrichting van jouw organisatie voor nu en voor de toekomst!