Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied?

  Smit Supply Chain Advies
  Pr. Julianastraat 1
  8281 CK Genemuiden
  T +31 (0) 38 200 40 90
  E info@smit-sca.nl

  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Onze kracht zijn onze mensen

  Maak kennis met ons team

  Laat je dromen niet voor altijd dromen blijven. Het is de bedoeling dat je er iets mee doet

  Dick Smit

  Deze spreuk zegt alles over mij, maar ook over ons bedrijf. Het is een spreuk die een pragmatische inhoud heeft, maar ook een strategische inhoud. Bedrijven zijn heel goed in het opstellen van een visie en missie. Er vinden vaak strategie-sessies plaats. Maar hoe bereik jij nu wat je daarbij hebt uitgewerkt? En hoe werk je aan de doelen die je gesteld hebt?

  Ik heb een bedrijfskundige achtergrond en brede werkervaring met de inrichting en optimalisatie van de supply chain. Door mijn ervaring binnen kleinere en grote bedrijven, op zowel operationeel als strategisch niveau, krijg ik snel inzicht en overzicht binnen jouw bedrijf. Ons team heeft een brede kennis en we helpen je graag! Samen met jouw team richten we de organisatie en processen zo in, zodat het maximaal bijdraagt aan de doelstellingen van jouw organisatie.

  Je kunt bij ons terecht voor de optimalisatie van strategie tot uitvoering, optimalisatie van processen en IT. Dit doen we door in- en overzicht te creëren in jouw organisatie. Maar niet alleen dat, we helpen je ook met het realiseren van de resultaten!

  Wil je alleen maar snel? Ga alleen. Wil je ver komen? Dat doen we samen.

  Bert-Jan Pleijsier

  Door goed samen te werken kom je altijd verder dan alleen! Wij vullen elkaar perfect aan en kunnen jou met onze brede kennis en ervaring helpen om jouw organisatie te optimaliseren. Mijn deskundigheid op het gebied van IT zet ik graag voor je in! 

  Door het creëren van een plan passend bij de toekomstvisie van jouw organisatie kunnen we samen de IT-organisatie beter inrichten. De implementatie van een nieuw systeem leidt helaas vaak tot een teleurstelling. Dit komt doordat er niet naar het complete plaatje wordt gekeken. Ook is er vaak onvoldoende aandacht voor begeleiding van medewerkers. Er ontstaat onrust en frustratie.  

  Ik begeleid je graag met het maken van de juiste keuzes, maar ook bij opstellen van IT-beleid. De implementatie van een nieuw systeem en het opleiden en begeleiden van medewerkers kan ik ook voor jouw organisatie organiseren en/of ondersteunen. Communicatie is bij al deze onderdelen het toverwoord. Want IT-succes staat of valt bij een goede communicatie!
  Ik werk graag met je samen op weg naar een optimale inrichting van jouw organisatie voor nu en voor de toekomst!

  Where focus goes, energy flows

  Aniek Tippe

  Plannen, organiseren en alles in goede banen leiden doe ik met plezier.

  Als officemanager ben ik de onmisbare schakel in het werkproces. Met mijn administratieve en organisatorische kwaliteiten ben ik de spin in het web en zorg ervoor dat alle zaken achter de schermen soepel verlopen.

  Ik ben tevreden wanneer mijn collega’s zich volledig kunnen focussen op hun corebusiness en ik de randzaken voor ze kan invullen. Randzaken zijn voor mij de belangrijkste zaken, zodat wij onze klanten zo goed en efficiënt kunnen helpen.

   

  Work smarter, not harder!

  Esther Stokkelaar-Bruins

  Ik kijk graag met een frisse blik en out of the box dwars door de organisatie naar mogelijkheden voor optimalisatie en samenwerking. Ons uitgangspunt hierbij is altijd om slimmer te werken en niet harder.  

  Ik heb de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan met informatievoorziening, projecten, processen en Lean. Ik krijg er energie van om mensen en bedrijven te helpen en zet mijn expertise daar graag voor in. Ben jij te veel bezig met brandjes blussen in je bedrijf? Vaak is gebrek aan structuur en duidelijkheid de oorzaak. Wij geven je inzicht en kunnen je helpen met een omslag naar een effectievere en efficiëntere organisatie. Een organisatie met meer structuur, overzicht, rust en blijere klanten en medewerkers.  

  Door aandacht voor de mens zorgen wij voor blijvende en succesvolle veranderingen. Ik draag graag mijn steentje bij om jouw organisatie te optimaliseren! 

  Menselijk, pragmatisch en authentiek zijn de kernwaarden die uw bedrijf verder helpen

  Paul Busé

  Binnen ons team van Smit Supply Chain Advies vervul ik de rol van Supply chain consultant. In deze rol sta ik directie en/of senior management bij in het helder maken en oplossen van strategische vraagstukken. Daarnaast ben ik inzetbaar bij complexe vraagstukken op het gebied van:

  Supply chain, logistiek en operations, Organisatiestructuren, Recruitment op sr. MT en directieniveau

  Bij mijn laatste opdrachtgever BLMC ben ik de afgelopen 12 jaar actief geweest als manager en directeur recruitment. In deze rol heb ik vanuit strategisch perspectief analyses gemaakt van sterk veranderende bedrijven. Naast het strategisch aspect kwamen ook de onderwerpen markt, finance, bedrijfsuitdagingen, bedrijfscultuur en het ontwikkelingsniveau van medewerkers en organisatie aan de orde. Daarvoor ben ik bijna 20 jaar in diverse supply chain, logistiek en productie (lijn) functies op (sr.) MT en directieniveau in binnen- en buitenland actief geweest. Change stond altijd centraal in deze functies. Evenals het aansturen van grote groepen medewerkers.

  Een florerende organisatie bestaat uit PEOPLE, PEOPLE, PEOPLE!

  Karin Groothuis

  Als Strategisch Vitaliteitsexpert houd ik me bezig met de vitaliteit binnen organisaties. Volgens de Dikke van Dale staat vitaliteit voor energiek en krachtig. Je kunt jouw organisatie krachtiger maken door het optimaliseren van processen, automatisering en logistiek. Tegelijkertijd heb je ook de mens nodig. Een mens die creatief, alert, betrokken, veerkrachtig en in goede gezondheid is. Een mens die reageert op de trends in de markt en de uitdagingen van de organisatie met beide handen aanpakt. Vitaliteitsmanagement is daarom Peoplemanagement en gaat verder dan gezonde werknemers en een gezonde werkplek.  

  Als afgestudeerd Strategisch Vitaliteitsexpert ben ik gespecialiseerd in PEOPLE. Ik coach leidinggevenden in het managen van de energie op de afdelingen en leer ze om dieper in gesprek te gaan met medewerkers over wat er speelt. Zo verhoog je de betrokkenheid en motivatie van het personeel. Betrokkenheid en motivatie zijn te kwantificeren. Prestaties en medewerkerstevredenheid gaan omhoog. Verzuim en verloop gaat omlaag. Investeren in de mensen loont! 

  Ik ga graag met je in gesprek om te kijken waar de knelpunten en/of wensen liggen binnen jouw organisatie. Jouw organisatie verdienhet om te floreren  

  I help companies to improve their supply chain

  Harm Jan de Roover

  Verbeteringen realiseren in de Supply Chain, dat is waar ik energie van krijg. Samen bepalen waar we nu staan, waar we naartoe willen en hoe we daar gaan komen. Met kleine stapjes of door radicale veranderingen. Als Supply Chain expert binnen het team van Smit Supply Chain Advies help ik u graag dit vorm te geven en zodoende verbeteringen in uw Supply Chain te realiseren.

  De afgelopen tien jaar heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van supply chain management en supply chain planning (demand planning, supply/productie planning, S&OP). Vanuit zowel operationele als ook management rollen, waardoor ik snel de verbinding kan maken tussen de dagdagelijkse operatie en strategie. In diverse industrieën ben ik actief geweest: voedingsmiddelen, zuivel, drank, elektronica, farmacie en retail, waardoor ik snel inzicht heb in processen en systemen. Deze ervaring heb ik opgedaan bij (kleine) familiebedrijven als ook grote beursgenoteerde ondernemingen, waardoor ik in elke cultuur goed inzetbaar ben. Graag zet ik mijn opgedane ervaring en vaardigheden in om uw supply chain naar een hoger niveau te tillen!