Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Jij hebt goud in handen, doe er wat mee!

  Ondernemer, je leeft voor de zaak

  Je bent als een atleet die de gouden medaille in zicht heeft. Alles op alles zetten om te winnen en slaan geen enkele training of wedstrijd over. Net als atleten, hebben ondernemers een groot doel voor ogen: het succes van hun bedrijf of organisatie.

  Hard werken en geen kansen overslaan. Ze investeren hun tijd, energie en geld in hun bedrijf en zetten zichzelf onder druk om te presteren. Net als atleten, weten ze dat er een prijs te betalen is voor succes. De weg ernaar toe is niet zonder drempels.

  Wij helpen je de drempels over. Ons uniek en resultaatgerichte programma helpt om op een praktische wijze duurzame resultaten te behalen. Samen met jou, zetten we een stip op de horizon en stippelen we de route ernaar toe uit. We laten je niet zwemmen, maar helpen jou de resultaten te bereiken.

  Samen Troubles voorkomen en Profit genereren? Neem contact op!

  • Ondernemerschap
  • Kansen
  • Continu verbeteren


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.