Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied?
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Let’s talk numbers!

  Ontdek meer

  Want cijfers liegen niet. Cijfers vertellen je precies hoe je ervoor staat. Tenminste als je de cijfers op een rijtje zet.

  In- en overzicht over je organisatie is absoluut noodzakelijk om de juiste keuzes te maken. Je wil inzicht in orders, voorraden, uitstaande debiteuren en crediteuren.

  Als je niet weet waar je staat, weet je niet aan welke knoppen je moet draaien om juist in moeilijke periodes de juiste keuzes te maken.

  Veel bedrijven voeren data in, maar maken geen gebruik van die data. En als ze wel gebruik maken van de data, dan zijn de cijfers vaak verouderd omdat mensen de data handmatig moeten omzetten naar rapportages.

  Dit kost veel geld en is niet effectief. Wij zorgen er met onze Dashboards voor dat je altijd en realtime in- en overzicht hebt.

  Dat is: Let’s talk numbers!

  Bel, app of mail ons voor meer info!

  #Inzicht #overzicht #numbers #subsidie #kansen #data #dashboards

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Duurzame inzetbaarheid

  Strategisch vitaliteitsmanagement bevat alle activiteiten om jouw medewerkers vitaal en gemotiveerd te houden, van leiderschap tot talentontwikkeling. Elke organisatie verdient deze aandacht om optimaal te functioneren.

  Lean

  Lean is geen quick fix! Het is een ‘way of life’. Een keuze voor de lange termijn. Lean gaat over het structureel aanpakken van processen, continue verbetering en investeren in mensen. Wij helpen jou om de organisatie te optimaliseren.