Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Let’s talk numbers!

  Ontdek meer

  Want cijfers liegen niet. Cijfers vertellen je precies hoe je ervoor staat. Tenminste als je de cijfers op een rijtje zet.

  In- en overzicht over je organisatie is absoluut noodzakelijk om de juiste keuzes te maken. Je wil inzicht in orders, voorraden, uitstaande debiteuren en crediteuren.

  Als je niet weet waar je staat, weet je niet aan welke knoppen je moet draaien om juist in moeilijke periodes de juiste keuzes te maken.

  Veel bedrijven voeren data in, maar maken geen gebruik van die data. En als ze wel gebruik maken van de data, dan zijn de cijfers vaak verouderd omdat mensen de data handmatig moeten omzetten naar rapportages.

  Dit kost veel geld en is niet effectief. Wij zorgen er met onze Dashboards voor dat je altijd en realtime in- en overzicht hebt.

  Dat is: Let’s talk numbers!

  Bel, app of mail ons voor meer info!

  #Inzicht #overzicht #numbers #subsidie #kansen #data #dashboards

  • Jouw toekomstvisie realiseren
  • Duurzame oplossingen
  • Hoge klanttevredenheid
  • Beter bedrijfsresultaat
  • Optimale (keten)samenwerking


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  S&OP

  Wil je weten wat het niveau van de S&OP in jouw organisatie is? Met onze S&OP scan geven we je dit inzicht. We laten je zien waar de optimalisatiemogelijkheden liggen en welke verbeteringen doorgevoerd kunnen worden.