Smit Supply Chain Advies
Pr. Julianastraat 1
8281 CK Genemuiden
T +31 (0) 38 200 40 90
E info@smit-sca.nl

  Waarover wilt u meer informatie ontvangen? Voor welk vakgebied? Of boek hier een gratis online strategiesessie
  Meer weten? Wij nemen contact met je op Neem contact op

  Kick-off bij Jan Bakker Transport

  Kick-off bij Jan Bakker Transport

  Tijdens de toolboxmeeting van vorige week is het bedrijfsopvolgingstraject van start gegaan met een kick-off voor het personeel van Jan Bakker Transport B.V. Onze collega’s Marius van de Groep en Alexander Postma waren aanwezig om het traject toe te lichten.

  Welke ontwikkelingen zijn er gaande en wat betekent dat voor jou als medewerker? 💡 Het is gaaf om te zien hoe we met de verschillende concepten VERBINDING met alle medewerkers kunnen leggen.

  Samen Sterk naar de toekomst. De betrokkenheid van de medewerkers is daarin cruciaal en daarom nemen we hen graag mee. We kijken terug op een waardevolle middag waar deze vrolijke foto’s uit zijn gekomen.

  Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

  • Bedrijfsopvolging
  • Strategie
  • Personeel


  Wat wij nog meer voor u kunnen betekenen

  Dashboards

  Onze visuele dashboards geven je meer in- en overzicht. Je krijgt de juiste informatie op het juiste moment. Hierdoor kom je meer aan het stuur van jouw organisatie te zitten en kun je richting gaan geven aan de toekomst.

  Supply Chain

  Op zoek naar de optimale balans tussen werkkapitaal, operationele kosten en een optimale servicegraad? Wij helpen jou vanuit Supply Chain management met een heldere aanpak van strategie naar uitvoering en realiseren een maximale ondersteuning.